Визия и ценности

Кои сме ние

Разположено в центъра на гр. Сливен, паметник на културата, в начално училище „Васил Левски“ се обучават повече от 270 ученици на възраст от 7 до 10 години и 27 експертни преподаватели и персонал. >
Училището предлага красиво озеленен двор, ютна учебна среда, класни стаи, сп>
ортна и детска площадка. Заниманията по интереси са клуб по спортни танци и математика. Предстои изграждане на еко кът и фитнес уред на открито, баскетболно и футболно игрище.
Нашето училище е истинска общност, в която всички работят заедно, за да подкрепят изцяло всички наши деца през цялото време, прекарано тук. Децата са в основата на нашето училище и ние вярваме, че гласовете им са съществена част от тяхното развитие и обучение.>
Нашият подход, основан на проучване, позволява на всяко дете да задава свои собствени въпроси и да развива свои собствени области на изследване в рамките на преподаването. По този начин насърчаваме всяко дете да бъде възможно най-доброто, докато придобива знания, нови умения и възможности да изследва света около себе си.
Училището за Вашите деца!
НУ Васил Левски

Визия и ценности

В НУ „Васил Левски“ определяме обучението като растеж и развитие, знания и разбиране. Ние вярваме, че всяко дете ще успее да отключи и разгърне своите таланти и да стане един от знаещите, инициативни и гъвкави умове на бъдещето.
Силното партньорство между ученици, родители и учители създават истинско усещане за семейство.
Уважението към другите изгражда самоуважение! Демонстрираме уважение към достойнството и правата на хората навсякъде.
Предлагаме справедлива и систематично реализирана подкрепа за всички ученици.